Verksamhet

Vår verksamhet

Vi utför takomläggning och monterar samt lagar stuprör och hängrännor. Vi utför även allt arbete med plåttak och takmålning. Vi är ett modernt företag som har funnits sedan 2004. Här finns kunnandet och erfarenheten, men samtidigt den ungdomliga spänsten som krävs för att utföra arbetet med ett perfekt resultat.

Självklart gäller ROT-avdrag på bostad och semesterboende, vilket innebär att 30% av arbetskostnaden dras av på räkningen. Det behöver alltså inte bli särskilt dyrt att leja bort arbetet.

Så riskera inte liv och lem eller byggnadens hälsa genom att försöka göra takarbetet själv, om du inte har tillräcklig kunskap. De få kronor du skulle sparat på arbetet är inget mot de risker ett amatörmässigt arbete innebär. Låt oss få utöva vår passion och göra jobbet åt dig.

Vi garanterar dig ett tak som håller fukten ute, är estetiskt tilltalande och är säkert. Hör av dig till oss för att lägga ett nytt tak, eller reparera och utföra takservice på det redan befintliga. Detsamma gäller stuprör och hängrännor, vi sätter upp nya eller fixar de gamla. Är du osäker på vad som behöver göras och behöver råd, ring oss för snabb och personlig konsultation.

Vi har kunskapen och du har visionen. Tillsammans skapar vi ett tak som gör att du kan sova gott om natten.

Takmålning utföres från 1 april till 30 september.

Snickeriarbeten utföres året runt.

Även diverse markarbeten utföres.

Plåt

Lackerad, koppar, aluzink, rostfritt, profilerad plåt, galvad plåt

Tegel

Lertegel, betongtegel, glaserad. 1-kupigt & 2-kupigt.

Papp

Ytterlagspapp, tjärpapp, underlagspapp

Fasad

Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck med mera.