Takmålning

Om takmålning

Vi utför takmålning och monterar samt lagar stuprör och hängrännor. Vi utför även allt arbete med plåttak och takmålning. Inget uppdrag är för svårt för oss. Vi är ett modernt företag som har funnits i 13 år. Här finns kunnandet och erfarenheten, men samtidigt den ungdomliga spänsten som krävs för att utföra arbetet med ett perfekt resultat.

Självklart gäller ROT-avdrag på bostad och semesterboende, vilket innebär att halva arbetskostnaden dras av på räkningen. Det behöver alltså inte bli särskilt dyrt att leja bort arbetet.

Så riskera inte liv och lem eller byggnadens hälsa genom att försöka göra takarbetet själv, om du inte har tillräcklig kunskap. De få kronor du skulle sparat på arbetet är inget mot de risker ett amatörmässigt arbete innebär. Låt oss få utöva vår passion och göra jobbet åt dig.

Rudbergs Takservice erbjuder sina kunder ett gediget hantverkskunnande och utför alla former av takarbeten på villor, bostadsrätter och övriga fastigheter. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt hus är i goda och erfarna händer.